Espresso kava


kava-espresso

Espresso je način priprave kave s kavnim aparatom. Za pripravo odličnega espressa je ključna dobra kavna mešanica, prav tako pa ne gre zanemariti ostalih elementov, od pravilnega mletja kave, stiskanja, časa priprave, pa vse do primernega vzdrževanja in čiščenja kavnega aparata.Espresso se uživa samostojno ali pa lahko služi kot osnova za pripravo drugih kavnih napitkov kot so macchiato, cappuccino, bela kava, ledena kava, …

V naši ponudbi imamo naslednje odlične kavne mešanice za pripravo espressa:

Royal-Expresso

ROYAL

Mešanica skrbno izbranih zrn Arabike iz štirih celin za najbolj zahtevne poznavalce espressa. Harmonija vonja in okusa pričara edinstveno doživetje v skodelici.

Telo:
Praženost:
Aroma:
Gold-Expreso

GOLD

Po tradicionalnem receptu sestavljena mešanica Arabike s kančkom Robuste, ki okusu doda posebno noto. Manifestacija njenega telesa in intenzivnejših arom polepša dan. Ta mešanica zadovolji najširši krog ljubiteljev dobre kave.

Telo:
Praženost:
Aroma:
City-Caffe

CITY

Skladnost okusov in ravnovesje arom v tej zanimivi mešanici Arabike in Robuste ustvari popolno izkušnjo. Okrepčilo za vse, ki želijo doseči pravo mero uživanja in visok nivo zadovoljstva.

Telo:
Praženost:
Aroma:


Bar-Extra

BAR

Sofisticirana mešanica vrhunskih kavnih zrn. Bogata pena in poln okus v izbranih trenutkih poživita telo in duha.

Telo:
Praženost:
Aroma: